LOKANTA WAALWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 772 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lokanta Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 9:45 Helaas iets langer moeten wachten dan 40 min Ook was pizza margaria qua bodem beetje droog Döner pizza was goed belegd maar qua bodem helaas ook wat minder De dürum was wel super goed onze slechte eter heeft het helemaal opgegeten
13 nov 2022 om 19:31 Pizzas waren goed belegd en krokante bodem. Bezorging snel voor een zondag
11 nov 2022 om 1:03 Was lekker en goeie bezorging
10 nov 2022 om 6:30 Altijd gewend om goed eten te krijgen hier maar dit x viel het zwaar tegen. Slappe friet en totaal smaakloos.
10 nov 2022 om 1:21 De schotels waren echt heerlijk! Goed gevuld, lekker vlees. Bezorging enorm snel en alles was goed warm
28 okt 2022 om 10:09 Na een hele lange tijd weer eens besteld, maar nu weet ik weer waarom. Zeer slecht. Het is niet te eten. Vlees is niet van kwaliteit en koud, na 1 hap meteen de prullenbak in helaas.
22 okt 2022 om 1:15 wat een topbezorging op vrijdagavond! Kunnen vele wat van leren. Goede porties en warm :-)
17 okt 2022 om 4:29 Kapsalon doner: eten was koud, frietjes waren oud en de vlees was niet lekker. Hier bestel ik niet meer
14 okt 2022 om 20:51 Heerlijk gegeten hoor. Lekker warm en alles vers dat proef je wel
12 okt 2022 om 19:17 Heb via thuis bezorgt besteld, maar ging iets mis en kreeg ik iets anders, iets wat ik niet lusten, ik gebeld maar kreeg geen nieuwe wat ik wel moest hebben, omdat het in de bestelling stond
9 okt 2022 om 13:59 24€ voor 3 kipwings een keihard stuk lamskotelet een droog stuk gehakt en 5 stukkies kip wat druipte in een soort vet, alles smaakte t zelfde was niet te narsen, was de eerste keer hier en gelijk de laatste keer dat we hier hebben besteld
25 sep 2022 om 5:53 Very fast delivery and good food. Everything was warm.